Važne napomene


Ovaj e-mail (poruka) analiza pripremljena je u skladu sa dobrim poslovnim praksama u javnoj nabavi, za koju Info puls d.o.o. je prikupio dosadašnja saznanja, međutim Info Puls d.o.o. ni u kojem slučaju ne može biti odgovoran za eventualnu štetu nastalu tumačenjem ovih navoda. Ovim putem skrećemo vašu pozornost na ograničenja sadržana u našoj analizi. U pripremi ove analize osnovni izvor informacija bili su saznanja, te podaci dostavljeni koje smo prikupili u dosadašnjoj praksi. Zbog ograničene naravi pregleda ni u kojem slučaju ne potvrđujemo da smo otkrili sve značajne realne i potencijalne financijske, poslovne, porezne, pravne ili druge rizike.

Naručitelji i ponuditelji, postavite svoja pitanja i nedoumice u vezi svih javno-nabavnih procesa na naš kontakt, a mi Vam putem e-maila odgovaramo besplatno u najkraćem mogućem roku.


BESPLATNI SAVJETI IZ JAVNE NABAVE zamišljeni su kao korisnička podrška naših sadašnjih i budućih polaznika edukacija i klijenata koje savjetujemo na području javne nabave. Odabrana pitanja i odgovore nađite na stranici našeg besplatnog savjetovališta koja će se stalno ažurirati.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM! Vaš infoPULS TIM


Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više