NOVO - Pravilnik o izmjeni i dopunama Pravilnika o dokumentaciji o nabavi te ponudi u postupcima javne nabave


U Narodnim novinama broj 75/2020 objavljen je Pravilnik o izmjeni i dopunama pravilnika o dokumentaciji o nabavi te ponudi u postupcima javne nabave. 


Mijenja se odredba koja određuje starost dijela ažuriranih popratnih dokumenata – potvrda o nekažnjavanju i potvrda o nepostojanju poreznog duga.


U četvrtak, 9.7. stupaju na snagu izmjene i dopune ovog Pravilnika koji definira:

- izvadak iz kaznene evidencije ili jednakovrijedni dokumenti (dokumenti iz čl. 265. st. 1. t. 1. ZJN2016) - smatraju se ažurirani ako nisu stariji više od 6 mjeseci od dana početka postupka javne nabave

- potvrda porezne uprave ili drugog nadležnog tijela / izvadak iz sudskog registra ili potvrda trgovačkog suda ili drugog nadležnog tijela / izjava pod prisegom ili izjava davatelja s ovjerenim potpisom kod javnog bilježnika ...(dokumenti iz čl. 265. st. 1. t. 2. i 3. i st. 2. ZJN2016) - smatraju se ažurirani ako nisu stariji od dana početka postupka javne nabave


IZVOR: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_07_75_1451.html

Ova web stranica usklađena je sa odredbama GDPR-a, prihvaćanjem dajete privolu da Vam e-mailom šaljemo obavijesti o našim budućim edukacijama i aktivnostima, te svim ostalim odredbama navedenim u Politika privatnosti.Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite "Prihvati"

Prihvati Pročitaj više