NOVO - vodiči u javnoj nabavi - PROIZVODI


Prednosti i ciljevi digitalne knjige:

Elektronička javna nabava u praksi ponuditelja i naručitelja
  • pospješiti postupke elektroničke javne nabave kroz uputstva o tome što sve morate znati u vezi predaje E-ponuda i otvaranja E-ponuda
  • brojne su prednosti elektroničke nabave, direktne i indirektne, kao i stvaranje buduće vrijednosti, poput financijskih ušteda, administrativnih ušteda, povećanje transparentnosti, povećanje razine povjerenja u javnu nabavu, itd.
  • prednosti za ponuditelje su svakako manji troškovi, bolji pristup postupcima - 24/7 dana, brži postupak javne nabave, povećana transparentnost i dostupnost, bolji nadzor nad postupcima nabave

Narudžbenica proizvoda

S ponosom Vam predstavljamo najnoviji proizvod tvrtke Info puls d.o.o., nastao u suradnji s našim eminentnim stručnjacima, digitalni priručnik: ELEKTRONIČKA JAVNA NABAVA U PRAKSI PONUDITELJA I NARUČITELJA – Što sve morate znati u vezi predaje E-ponuda i otvaranja E-ponuda.

U nastavku su obrađeni svi ključni elementi i značajke vezane uz elektroničku dostavu ponuda i to s gledišta naručitelja i s gledišta ponuditelja, temeljem dosadašnje prakse kao i trenutno dostupnih informacijsko-tehnoloških mogućnosti, kako bi se na jasan i koncizan način pomoglo sudionicima javne nabave.

Želite li se lakše prebaciti na elektronički način postupanja u svojim nabavama?

Naručite svoj primjerak ovog digitalnog priručnika, jer ako ste naručitelj olakšat će vam pripremu jasnih uputa o načinu elektroničke dostave ponuda, lako ćete se educirati o načinima za pojednostavljenje postupka javne nabave, ili ako ste ponuditelj na vrijeme ćete si olakšati pripremu za dostavu ponuda elektroničkim putem.Koristi i ciljevi obrazaca:

  • pospješiti postupke javne nabave
  • povećati broj uspješno završenih postupaka
  • standardizirati dokumente u javnoj nabavi
  • skratiti vrijeme pripreme naručiteljima
  • olakšati ponuditeljima "lutanje" kroz bezbrojne obrasce naručitelja
  • olakšati ponuditeljima komunikaciju s naručiteljem

Narudžbenica proizvoda

Predstavljamo Vam novi proizvod tvrtke Info puls d.o.o., digitalnu knjigu 

Praksa je pokazala da je mnogim korisnicima u javnoj nabavi nužna pomoć u obliku određenih alata koji će im olakšati rad s postupcima javne nabave. Obrasci, vodiči i alati jesu praktični, digitalni priručnik tj. zamišljeni su kao pomoćni alat stalnim i povremenim korisnicima u području javne nabave čime im uvelike olakšavaju posao. U njemu se nalaze sve najvažnije informacije definirane Zakonom o javnoj nabavi, podzakonskim propisima te uobičajenom praksom korisnika. Priložene su i detaljne upute za jednostavno korištenje.
Predloženi obrasci, 612 stranica digitalne knjige, predstavljaju najbolju praksu u javnoj nabavi, u različitim formatima za lakše korištenje i obradu.